Kisah Rabbit...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Lama sangat dah tak menulis kat blog picisan kite ni kan .
hee terima kasih kepada yang sudi lagi membaca :')

Sebenarnya nak citer pasal baby rabbit baruu .. Dulu beli Mama rabbit tu masa umur 3 4 bulan macam tu lah . beli masa Februari 2013 . Masa tu tengah belajar lagi . hehe bela kat hostel .


*Gambar 10 bulan yang lalu . mula mula beli Ibu dia "LULU" hahax

Dah 10 bulan bela dia besar dah jadi Mama dah . haha . akhirnya Lulu bagi Tasya 5 ekor cucu :') . hee Tasya dah dapat cucu dahh 5 ekor..tapi yang hidup 3 ekor yang lain terKiokk daa umur tak panjang . Kalau tengok gambar baby ni mesti seakan akan anak tikus .Ramai pulak yang geli nak pegang menda ni . takde bulu katanyaa macam anak tikus . hihihi . dah ada bulu berebut pulak nak pegang kan..kan..




Selalu snap pic sebab nak tengok progress pembesaran mereka ni . haa memang nampak sangat makin hari makin tumbuh bulu si kecil kecil ni . Hari ke12 si cinonet ni semua baru dapat muka mata . Kalau di pegang kecik je menda ni . Terasa panas panas and licin pulak tu kulit diaa.haha geli tak ? jangan nak geli sangat . sebab bila dia dah besar merekaa comeelll sangaatttttt :')




Ni lah makhluk 3 ekor tu , dah besar panjang da umur 21 hari . semua comel comel :') *puji rebbit sendiri. nak je gigit kepala tuu . Putih,Kelabu dan hitam . Okay sape nak baby mcm ni..bela lah rabbit sendiri k?=p sabar dan sabar,satu hari akan memberi hasil, macam Tasya 10 bulan tunggu baru dapat cucu . haha 


Ok tu je 
Bye . Salam Sayang dari Tasya & Rabbit








5 comments:

  1. dah sama putih dah cik tasya dengan rabbit tu

    ReplyDelete
  2. mak aih...bleh tahan gak geli tgk rebit new born tu .. klo nk pegang mmg tak la...

    ReplyDelete

Merapu la apa yang patut ya

 

Copyright © 2012 Reserved to Cik Tasya merapu Design with love by CikBulat