Taip Menaip

Assalamualaikum & Salam Sejahtera .

Selamat Tengahari . testt testt 1.2......1,2,3.....


Rindu sangat ni nak menaip naip =P. maklumla mood dah berubah ubah sekarang . Ya,dah 3 bulan 10 hari Tasya mendirikan rumah tangga . ALHAMDULILLAH . semuanya baik baik saja . Jenuh menunggu gambar kahwin ni tak siap siap . Excited beno nak update & share dalam ni . bilaaa laaaaaaaaaa siap semua tu.o.O

Jarang nak update kat sini sebab sekarang lebih banyak social media yang lagi pantas bila nk update apa apa . contohnya Instagram . segala yang berlaku update kat situ . tapi sayang pulaak nak tinggalkan blog ni . T.T

Bila cek balik entri dalam blog ni .. ramai sangat yang view pasal "BRACES" kann? kan?? . ada yang inbox,Whatsapp lagi tanya macam macam . So lepas ni sesiapa nak tanya pasal BRACES emailkan je lah ek sini tasyazihni99@gmail.com . Ada jugak yang email tanya pasal braces tapi Tasya terlepas pandang . TT.TT maaf lah ye.

Lagi 2 bulan kite nak buang braces tauu...jangan jeles. Tak sabar nak buang braces ni , Semak pulak kat gigi kite . lagi 2 bulan genap 2 tahun berbraces . tempoh pakai braces belum habis selagi GIGI tak cantik . Lepas buang semua braket .. ingat dah merdeka ke? Kena teruskan pakai retainer pulak . T.T.


Dah boleh tutup mulut sekarang , Dulu gigit tak cantik tersembur keluar je gigi bila tutup mulut .:P 
itu saja ringkasan cerita pada tengahari ini.


SIAPA AD INSTAGRAM . FOLLOW LA KITE @CIK_TASYA